black trike parked near soter

Je kunt een webshop huren. Er zijn diverse aanbieders, google even en je komt van alles tegen. Voordeel daarvan is dat hosting en winkel helemaal geregeld zijn en je meteen kunt beginnen. Nadeel is dat daar – meestal maandelijkse – kosten tegenover staan.

Met Woocommerce heb je binnen je WordPress-site een betrouwbare, bewezen webwinkel die je zelf kunt gaan beheren, en die je in de kale versie helemaal niets kost. Woocommerce krijg je op je site geïnstalleerd. Voordeel is dat de webwinkel dan mooi geïntegreerd zit in je totale website. Je kunt jezelf inwerken in Woocommerce. En dat is helemaal niet moeilijk. De webwinkel Woocommerce is bijna het eenvoudigste dat je in WordPress kunt vinden; een logisch opgebouwde, zeer toegankelijke webwinkel met een lage instap.

Als je het beheer van je webwinkel zelf gaat doen (en dat zal ik je van harte aanraden) is het belangrijk dat je Woocommerce stap voor stap leert kennen. Neem er even de tijd voor. Als de stap te spannend is kan ik voor je op een andere lokatie een oefenexemplaar neerzetten zodat je eerst erin kunt rondneuzen zonder dat er iets fout kan gaan. Als je dan genoeg ermee geoefend en geprobeerd hebt heb je op je site een schoon, nieuw exemplaar van je webwinkel waarmee je dan echt kunt beginnen.

Maar alle begin is in dit geval makkelijk. Woocommerce is een logisch opgebouwde, toegankelijke, complete en kant en klare webwinkel. Je zet al snel je eerste artikelen in de etalage. Zelf artikelen toevoegen, aanbiedingen, btw, klantbestand, … in WooCommerce is aan alles gedacht. Je leert WooCommerce heel makkelijk kennen. En waar dat nodig is help ik je natuurlijk even op weg.

black trike parked near soter

Eerste hulp

Bezig met Wordpress en kun je niet verder? Bel of mail me met je probleem. Misschien kan ik je met een paar tips al uit de brand helpen.


Bijzondere gebeurtenis

Trek de aandacht met een landing page. Een kleinere, speciale pagina of minisite voor bijv. een nieuwe activiteit of een evenement. Zet je productlancering of je winkelopening vol in het zonnetje!


Lekker lopende teksten, gestructureerde artikelen

Ben je al bezig met een nieuwe site en lukt het schrijven van je teksten niet? Ik heb stevige redactionele ervaring. Met alle plezier schaaf ik je teksten even bij. Of, als je dat liever hebt, doe ik alle schrijfwerk voor jou en zorg ik voor alle teksten.


Hulp in alle soorten en maten

Je wilt zelf helemaal je eigen webmaster zijn, van begin tot eind? Soms wil het met één klein dingetje net niet lukken. Te lastig, te druk, steeds komt er weer iets tussen, alles opnieuw gedaan en nou doet-ie het nòg niet… kom maar, geef maar hier. Kleine klusjes vind ik leuk. Raadselachtige probleempjes ook.

Het Wordpress van de toekomst is er. En nu moeten we allemaal ineens over op Full Site Editing. O jee! Of niet?

Bijna alles is op te lossen met plugins. Maar plugins zijn niet helemaal onschuldig.

Bij je mooie nieuwe site wil je misschien ook een webwinkel. Dat kan heel goed en heel gemakkelijk.

Een hacker zou gemiddeld 39 uur nodig hebben om een wachtwoord met enkel tien kleine letters te kraken. Oei, dat is snel. Doe er iets aan!

Ik kan je wordpress site verbeteren. Van wp classic naar FSE. Functionaliteiten toevoegen. Je site reorganiseren. Minder plugins. SEO. Beheer van je site. …