Ik kan je bestaande website verbeteren. Bijvoorbeeld:

– Ineens verschijnt er bovenin het scherm telkens een veiligheidswaarschuwing op je site. ‘Niet beveiligd’ of iets dergelijks. Geen goede beurt als een potentiële klant op dat moment voor het eerst je site bezoekt. En misschien ben je zelfs verplicht om je site te beveiligen. Ik kan je helpen en de beveiliging van je website snel op orde brengen.

– Je wilt dat iedere potentiële klant jou kan mailen en tegelijk wil je jouw emailadres op je site goed en veilig afschermen tegen hackers en spammers. Dat kan ik snel voor je klaarmaken.

– Je wilt achterhaalde layout, tekst of gegevens bijwerken.

– Op je site laden sommige foto’s niet meer en je weet niet hoe dat komt.

– Je wilt je website helemaal up to date en omzetten van wp classic naar wp full site editing;

– Je wilt functionaliteiten toevoegen of verbeteren: een webwinkel, aparte inlog voor sommige klanten of medewerkers, vraag+antwoord, contact, … ;

– Je wilt dat je site wordt opgeknapt, zodat de plugins enkel doen wat plugins horen te doen, layout in het systeem wordt gedaan waar dat hoort, en tekst in pages en posts staat waar het moet staan. Opgeruimd staat netjes.

– Misschien is het mooie van je site er wel een beetje af, na jaren waarin veel functionaliteiten en elementen zijn toegevoegd en waar adhoc vaak aan een deeltje van de layout werd gesleuteld. Je wilt de layout van je site weer op één samenhangende lijn. Ik kan er weer een frisse mooie site van maken.

– Een goede site draait op schone code en een paar plugins. Zo weinig mogelijk plugins. Plugins doen vaak veel meer dan waarvoor je ze aanvankelijk nodig had. Ze vreten onnodig veel capaciteit. Plugins krijgen soms geen updates meer en worden langzaam een veiligheidsrisico. Dus de plugins zoveel mogelijk eruit en vervangen met mooie schone code, dat maakt de site sneller, minder storingsgevoelig, en veiliger. Ik kan je site beter en veiliger maken.

– Je wilt je sitebeheer verbeteren, de website beter en makkelijker bedienbaar maken voor de admin. Ik kan een heldere en snelle gebruikersinterface voor je maken zodat je zelf de site gemakkelijk kunt onderhouden, kunt toevoegen en actualiseren. Dat is ook handig als je beheerstaken en bevoegdheden in je site wilt gaan verdelen over een aantal mensen. Kan ik allemaal voor je regelen.

– Staat je site steeds onderaan als je hem zoekt op Google? Daaraan is misschien nog wel iets te doen. Met een aantal concrete SEO handgrepen. Maar een goede SEO begint al in de opbouw en inhoud van je site. Dan moet er ook nog een sitemap zijn. En de bots moeten wel overal bij kunnen, dus navigatie in de html en zonder javascript. Ik kan je site dichter bij je doelgroep brengen.

– Is je site – ook – geschikt voor smartphone? Tenzij je een bewuste keuze hebt gemaakt voor enkel desktop-formaat (het komt voor!) moet je site aantrekkelijk zijn voor alle formaten. In de meeste gevallen gebeurt dat in WordPress vanzelf. Geen site meer zonder mobile layout. Maar wel even checken, het kan eens misgaan of bijvoorbeeld in één formaat net niet mooi passen. Ik bekijk de site in alle formaten, aan alle kanten.

Eerste hulp

Bezig met Wordpress en kun je niet verder? Bel of mail me met je probleem. Misschien kan ik je met een paar tips al uit de brand helpen.


Bijzondere gebeurtenis

Trek de aandacht met een landing page. Een kleinere, speciale pagina of minisite voor bijv. een nieuwe activiteit of een evenement. Zet je productlancering of je winkelopening vol in het zonnetje!


Lekker lopende teksten, gestructureerde artikelen

Ben je al bezig met een nieuwe site en lukt het schrijven van je teksten niet? Ik heb stevige redactionele ervaring. Met alle plezier schaaf ik je teksten even bij. Of, als je dat liever hebt, doe ik alle schrijfwerk voor jou en zorg ik voor alle teksten.


Hulp in alle soorten en maten

Je wilt zelf helemaal je eigen webmaster zijn, van begin tot eind? Soms wil het met één klein dingetje net niet lukken. Te lastig, te druk, steeds komt er weer iets tussen, alles opnieuw gedaan en nou doet-ie het nòg niet… kom maar, geef maar hier. Kleine klusjes vind ik leuk. Raadselachtige probleempjes ook.

Het Wordpress van de toekomst is er. En nu moeten we allemaal ineens over op Full Site Editing. O jee! Of niet?

Bijna alles is op te lossen met plugins. Maar plugins zijn niet helemaal onschuldig.

Bij je mooie nieuwe site wil je misschien ook een webwinkel. Dat kan heel goed en heel gemakkelijk.

Een hacker zou gemiddeld 39 uur nodig hebben om een wachtwoord met enkel tien kleine letters te kraken. Oei, dat is snel. Doe er iets aan!

Ik kan je wordpress site verbeteren. Van wp classic naar FSE. Functionaliteiten toevoegen. Je site reorganiseren. Minder plugins. SEO. Beheer van je site. …