Maatwerk

WordPress is wereldwijd het meest gebruikte Content Management System voor websites. Als ik voor jou aan de slag ga zal jouw site steunen op het raamwerk van WordPress en op de voordelen die WordPress ons te bieden heeft. Dat zijn er veel. Maar op andere punten zal ik eigen unieke, originele oplossingen gebruiken die jouw site beter maken. Maatwerk-oplossingen speciaal voor jouw site, voor jouw situatie.

Wachtwoord

WordPress is heel veilig, maar niet als je dingen verkeerd doet. Bijvoorbeeld het wachtwoord. Je wordt de admin van je site, en je moet absoluut een veilig wachtwoord gebruiken. Een wachtwoord met kleine letters, hoofdletters, een paar cijfers en een paar speciale lettertekens. Om een fictief voorbeeld te geven: als een hacker 39 uur nodig zou hebben om een wachtwoord met enkel tien kleine letters te kraken, heeft hij 4,5 jaar nodig als dat wachtwoord kleine èn grote letters omvat. Als er in dat wachtwoord van tien lettertekens dan ook nog een paar cijfers zitten loopt de benodigde tijd op naar 26 jaar. Als dat wachtwoord van tien lettertekens kleine en grote letters, cijfers en speciale lettertekens bevat zou die hacker er 1700 jaar voor nodig hebben. Neem het voorbeeld niet te woordelijk, maar de boodschap is duidelijk: een wachtwoord met een brede variatie in soort van lettertekens is veel en veel veiliger.

Eerste hulp

Bezig met Wordpress en kun je niet verder? Bel of mail me met je probleem. Misschien kan ik je met een paar tips al uit de brand helpen.


Bijzondere gebeurtenis

Trek de aandacht met een landing page. Een kleinere, speciale pagina of minisite voor bijv. een nieuwe activiteit of een evenement. Zet je productlancering of je winkelopening vol in het zonnetje!


Lekker lopende teksten, gestructureerde artikelen

Ben je al bezig met een nieuwe site en lukt het schrijven van je teksten niet? Ik heb stevige redactionele ervaring. Met alle plezier schaaf ik je teksten even bij. Of, als je dat liever hebt, doe ik alle schrijfwerk voor jou en zorg ik voor alle teksten.


Hulp in alle soorten en maten

Je wilt zelf helemaal je eigen webmaster zijn, van begin tot eind? Soms wil het met één klein dingetje net niet lukken. Te lastig, te druk, steeds komt er weer iets tussen, alles opnieuw gedaan en nou doet-ie het nòg niet… kom maar, geef maar hier. Kleine klusjes vind ik leuk. Raadselachtige probleempjes ook.

Het Wordpress van de toekomst is er. En nu moeten we allemaal ineens over op Full Site Editing. O jee! Of niet?

Bijna alles is op te lossen met plugins. Maar plugins zijn niet helemaal onschuldig.

Bij je mooie nieuwe site wil je misschien ook een webwinkel. Dat kan heel goed en heel gemakkelijk.

Een hacker zou gemiddeld 39 uur nodig hebben om een wachtwoord met enkel tien kleine letters te kraken. Oei, dat is snel. Doe er iets aan!

Ik kan je wordpress site verbeteren. Van wp classic naar FSE. Functionaliteiten toevoegen. Je site reorganiseren. Minder plugins. SEO. Beheer van je site. …